Vojko V

event 29.07.2021.

Vojko V na Danima piva 2021.

Objavio je 2018. godine prvijenac “Vojko”, postao otac, osvojio tri  Porina 2019. godine, za album godine, spot godine i klupski album godine, održao veliki broj koncerata diljem regije, objavio dvije slikovnice za djecu – i umoran je. „Satra san se, ne mogu više”, kaže Vojko na kraju spota za posljednji singl “Umoran”.

Teško je izdvojiti uspješniji i veći single pa ih je jednostavnije nabrojati redom kako su i izlazili.

U siječnju 2018. objavljuje “Zovi čovika”, zatim se ruši internet suradnjom s Huljićem i izbacivanjem “Pasta Italiana”, a pred nastup u rasprodanom Domu sportova objavljuje spot za “Kako to” koji ga je lansirao u trenutno najvećeg i najvrućeg izvođača regije čemu u prilog idu rasprodani koncerti u Zagrebu, Beogradu, Sarajevu, Mostaru, Rijeci i Splitu.

Vojko nastavlja jako i u 2019. te gotovo da nema grada ili festivala u regiji na kojem nije nastupao, a nevjerojatnu, rekordnu koncertnu 2019. sezonu završava objavom singla “Moja lipa.

2020. je možda i bio “Umoran” ali 2021. je spreman za povratak na binu i nove koncertne izazove što je i najavio novim hit singlom “Mamići” u suradnji s mladim reperom Grše.

Organizator
Glavni sponzor
Sponzori