Uvjeti korištenja

Trenutno se nalazite na web stranici Dana piva Karlovac. Za vrijeme korištenja web stranice primjenjuju se navedeni uvjeti korištenja. Dani piva Karlovac smatraju da su korisnici web stranice u svakom trenutku u potpunosti upoznati s uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Web stranicama Dani piva Karlovac smatraju i sve pridružene stranice koji pripadaju domeni danipiva.net.

Dani piva Karlovac zadržavaju pravo da u bilo kojem trenutku izmjeni Uvjete korištenja bez obaveze prethodne najave, te neće biti odgovorna ni za kakve posljedice proizašle iz takvih promjena. Korištenjem web stranice danipiva.net pristajete na uvjete korištenja, pravila o privatnosti pravila o kolačićima. Svrha web stranice je promocija događaja Dani piva Karlovac.

Dani piva Karlovac se u potpunosti odriču svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Dani piva Karlovac nastoje smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja Internet stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice. Dani piva Karlovac ne odgovaraju za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.

Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe. Dopušteno je stavljati poveznicu web stranice Dani piva Karlovac ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.

Podaci o proizvodima i uslugama, te bilo koje druge objavljene informacije na web stranicama danipiva.net smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog objavljivanja, međutim, Dani piva Karlovac i web stranica danipiva.net ne jamče za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg od podataka pohranjenih na ovim web stranicama.

Autorska prava
Dani piva Karlovac polažu autorska prava na vlastite sadržaje (tekstovi, slike, vizualne i audio materijale, baze podataka, programerski kod) na web stranici danipiva.net. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice smatra se kršenjem autorskih prava bez dozvole vlasnika (Dani piva Karlovac).

Ukoliko smatrate da su Dani piva Karlovac povrijedili vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaj uklonjen onog trenutka nakon što je ustanovljeno istinitost sadržaja žalbe. U slučaju nenamjerne pogreške, Dani piva Karlovac se iskreno ispričavaju oštećenoj strani za počinjenu grešku.

Pravila privatnosti

Ova izjava o privatnosti objašnjava kako koristimo osobne podatke koje prikupimo o vama kada koristite našu web stranicu.

01. Nikada nećemo koristiti vaše podatke za slanje spam email poruka.

02. U bilo koje vrijeme možete zatražiti prekid email komunikacije.

03. Imate pravo zatražiti brisanje bilo kojih vaših podataka.

04. Nikada nećemo prodati, iznajmiti, objaviti ili distribuirati vaše osobne podatke.

05. Podaci su odgovornost, zato prikupljamo samo neophodne podatke koji nam omogućuju lakšu komunikaciju.

Propisi o privatnosti

Web stranica Dana piva Karlovac napravljena je u skladu s internim procesima i sustavima te je dizajnirana u skladu sa sljedećim pravilima:

Direktiva EU o zaštiti podataka 1995. (DPD)

Opća uredba EU o zaštiti podataka 2018. (GDPR)

Usklađenost web stranice s ovim propisima vjerojatno će značiti sklad s zaštitom podataka i privatnosti zakonodavstva diljem svijeta. Ako niste sigurni o našoj sukladnosti u vašoj zemlji, molimo da nas kontaktirate na email: danipivakarlovac@gmail.com.

Kontaktni obrasci

Prikupljamo sljedeće podatke o vama prilikom ispunjavanja kontakt obrasca ili web upita kada se informirate o našim uslugama: ime i prezime, broj telefona, email, ostale informacije koje se tiču vašeg upita.

Ove informacije su pohranjene u našem sustavu radi lakše komunikacije dok traje status klijenta.

Web praćenje posjetilaca

Kao i većina web stranica, tako i naša koristi Google Analytics. Ovaj alat prikuplja podatke u anonimnom obliku, uključujući i broj posjetilaca na web stranici, otkud su posjetioci došli i koje se stranice posjetili. Mi koristimo informacije kako bi bolje razumjeli posjetioce u interakciji s našom web stranicom.

Facebook Pixel je analitički alat koji pomaže u mjerenju, optimiziranju i kreiranju publike te pomaže oglašivačima da mjere učinkovitost oglašavanja. Oglašivači mogu koristiti piksel podatke kako bi bili sigurni da se oglasi prikazuju pravim ljudima, graditi publiku za oglašavanje i otključati dodatne Facebook alate za oglašavanje. Facebook kolačići su kolačići iz trećih strana koji se koriste za praćenje ciljeva konverzija web stranica i stvaranje (anonimizirane) popisa ljudi koji su posjetili našu web stranicu. Ako želite onemogućiti Facebook kolačiće na vašem pregledniku, molimo posjetite http://www.aboutads.info/choices/.

Kako ćemo koristiti vaše podatke

Mi prikupljamo vaše kontakt podatke isključivo kako bi razumjeli vaše potrebe te vam pružili bolju uslugu. Također ih koristimo za bolju komunikaciju prilikom pružanja naših usluga. Ako navedeni servis želite isključiti možete to učiniti na linku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Kolačići

Kolačići su dio koda koji omogućuju web poslužitelju prepoznavanje i praćenje aktivnosti na web pregledniku. Postavke možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

Pristup podacima, izmjena podataka ili brisanje osobnih podataka

Možete od nas zatražiti da vaše podatke ne koristimo za kontaktiranje. Možete od nas zatražiti brisanje svih vaših osobnih podataka. Možete u bilo kojem trenutku zatražiti izmjenu vaših osobnih podataka.
Da bi ostvarili bilo koji od ovih zahtjeva kontaktirajte nas na e-mail danipivakarlovac@gmail.com

Sigurnost

Zalažemo se da vaši osobni podaci ostanu sigurni. Da bi spriječili neovlašten pristup vašim osobnim podacima poduzeli smo odgovarajuće fizičke, elektronske i upravne postupke za zaštitu vaših podataka.

Kako nas možete kontaktirati?

Molimo da nas kontaktirate na email danipivakarlovac@gmail.com u slučaju bilo kakvih upita o našoj politici zaštite osobnih podataka koje čuvamo o vama.