2022.

[PRIJAVE ZATVORENE] Vezani let u balonu na vrući zrak

event 23.08.2022.

Dani piva ove godine u Karlovac donose i pravu atrakciju, vezani let u balonu na vrući zrak!
[PRIJAVE ZATVORENE] Zbog popunjenosti kapaciteta (u rekordnom roku) zatvorene su prijave za vezani let u balonu. Zahvaljujemo svima na iskazanom interesu!

Vezani let balonom je kratko uzdizanje u košari balona koji je privezan za tlo, a odvija se u trajanju od 2 do 4 minute. Visina podizanja je od 2 do 15 metara, a sama visina i trajanje leta ovisi o vremenskim uvjetima na dan leta.

Kako je kapacitet balona ograničen, potrebno je rezervirati svoje mjesto putem online formulara koji se nalazi na linku ovdje. Prijave će biti otvorene dok se kapacitet balona ne popuni, a svi koji rezerviraju svoje mjesto u balonu dobiti će na mail daljnje upute kako se pripremiti za vezani let kao i potvrdu koju će morati prikazati prije uzdizanja.

Vezani letovi održat će se na lokaciji Šanac između ulice Ivana Gorana Kovačića i ulice Ivana Gundulića, a predviđeni su za sljedeće termine:

26. kolovoza: od 21:00 h do 24:00 h

27. i 28. kolovoza: od 20:00 h do 23:00 h

Održavanje leta balonom ovisi o vremenskim uvjetima pa postoji mogućnost da se let ne održi, ili da se balon mora spustiti prije nego što vi dođu na red. U pitanju je sigurnost pa organizatori mole za razumijevanje.

Odluku o letu ili prekidu leta donosi pilot balona, a prilikom pripreme za let nužno je slušati instrukcije pilota i posade koja će prijavljene dovesti do balona.

Prije samog leta svi posjetitelji prijavljeni putem online obrasca na mail će dobiti izjavu koja navodi preduvjete i rizike leta balonom, a istu je potrebno pročitati i predočiti potpisanu prilikom dolaska na termin.

Također, ako ste roditelj koji dolazi s djecom, važno je znati kako djeca moraju biti iznad 6 godina i visoka najmanje 130 cm kako bi se mogli uzdići u balonu.

VAŽNO!

PRIJAVA NE GARANTIRA DA ĆETE POLETJETI BALONOM. BROJ MJESTA ZA PODIZANJE JE OGRANIČEN, A LET BALONOM SE MOŽE NE ODRŽATI ILI BITI PREKINUT ZBOG VREMENSKIH UVJETA.

Molimo Vas uzmite to u obzir kod prijave. Prijava vam daje mogućnost, ali ne garantira, podizanje.

Organizator
Glavni sponzor
Sponzori