2021.

U karlovac stižu TBF, Z++, Vojko V, Natali Dizdar, Željko Bebek, Tight Grips i Detour

event 29.07.2021.

Vodeća glazbena imena domaće glazbene scene, legendarni rock glazbenici i poznati bendovi samo su dio glazbenog spektakla ovogodišnjih Dana piva.

Od 27. do 31. kolovoza Karlovac će biti mjesto susreta za sve ljubitelje dobre zabave. Uz zajamčen glazbeni spektakl, posjetitelje 34. Dana piva očekuje i ponuda dobre hrane i piva te brojne aktivnosti kojima će dodatno začiniti atmosferu u gradu na četiri rijeke i onoj petoj, pivskoj.

Iako sam za sebe kaže da je 2020. možda i bio umoran, Vojko V ove je godine spreman za povratak na binu i za nove koncertne izazove, a što je i najavio novim hit singlom „Mamići“ koji je nastao u suradnji s mladim reperom Grše. Isti će mu se dan na pozornici pridružiti i trap senzacija Z++ koji je pokrenuo potpuno novi glazbeni val na domaćoj glazbenoj sceni. Njegov album „18++“ trenutno je najvrući album regije. Stvorivši zanimljiv miks modernih žanrova, svojom istinskom kvalitetom razbio je monotoniju regionalne hip-hop/trap scene, a u njegov će se talent imati prilike uvjeriti i posjetitelji Dana piva.

Kao i brojni drugi glazbenici i scenski umjetnici, i omiljena zadarska pjevačica sa zagrebačkom adresom Natali Dizdar jedva čeka povratak pred koncertnu publiku. Bit će ovo prilika da Natali izvede i svoj novi singl „Kad mislim na to“, ali i pjesme koje je nedavno objavila u sklopu projekta BETI. Uz Natali, glazbenu poslasticu koju će posjetitelji 34. Dana piva Karlovac dugo pamtiti donosi i grupa Detour. Prepoznatljiv među poklonicima kvalitetnog, suvremenog, elektro – akustičnog pop zvuka, bržeg i plesnijeg ritma, začinjenog povremeno drum’n’bass i ponekom country notom, Detour u Karlovac unosi dobar vibe koji će rasplesati publiku.

Kako bi Dani piva bili pravi glazbeni i zabavni spektakl pobrinut će se i legenda domaće glazbene scene Željko Bebek te jedan od najprogresivnijih i originalnijih glazbenih bendova TBF koji će svojim novim i starim hitovima dodatno zagrijati festivalsku atmosferu i učiniti Karlovac nezaobilaznom destinacijom. Energičnoj atmosferi pridonijet će i trio Tight Grips čije nastupe karakterizira žestok, ali na momente ambijentalan i eksperimentalan zvuk.

Ranije su dolazak na Dane piva potvrdili i Massimo, Zabranjeno pušenje, Silente, Goran Bare & Majke te Nipplepeople, a najavljeni glazbenici samo su dio bogatog festivalskog programa. Uz poznate glazbenike, kao i prethodnih godina, Dani piva i ove su godine za sve posjetitelje pripremili brojne sadržaje kao što su pivski kvizovi i različite aktivacije za sve ukuse.

Organizator ovogodišnjih Dana piva je Grad Karlovac. Karlovačko je generalni sponzor Dana piva, a izvršni organizatori su Turistička zajednica grada Karlovca i trgovačko društvo Mladost d.o.o. Karlovac. Više informacija o programu manifestacije te novostima u ponudi možete pronaći na službenoj stranici festivala te na Facebook i Instagram profilima manifestacije.

Organizator
Glavni sponzor
Sponzori