Parni valjak

event 20.07.2023.

Dani piva Karlovac 2023.

Bend koji je obilježio gotovo pola stoljeća regionalne glazbene povijesti korača novim poglavljem, u kojem kroz pomno odabrani koncertni repertoar nastavljaju i dalje s publikom dijeliti svoje svevremenske klasike.

Nakon što su pjesmom “Moja glava, moja pravila” potvrdili nastavak aktivnosti i pridruživanje Igora Drvenkara u ulozi pjevača, a zatim održali i seriju koncerata kojima su oduševili publiku diljem regije, jedan od najvećih rock bendova na ovim prostorima, donosi novu pjesmu “Bogati će pobjeći na Mars”, zajedno s pratećim videospotom.

Parni Valjak feat. Igor Drvenkar – “Bogati će pobjeći na Mars”:

“Živimo u vremenu u kojem kao društvo nismo imali nikad više, a istovremeno nikad nismo bili nezadovoljniji” riječi su kojima članovi benda opisuju poruku pjesme, za koju ističu kako je uskoro uvrštavaju i u koncertni repertoar: “Jedva čekamo da je počnemo svirati uživo, jer je jedna malo žešća koncertna stvar. Obećali smo raditi na novim pjesmama, a nadamo se da ćemo uskoro imati spreman i cijeli album” otkrivaju.

Novi singl nosi prepoznatljivi potpis Huseina Hasanefendića Husa, autora bezvremenskih stihova i glazbe Parnog Valjka koji su odgojili generacije slušateljica i slušatelja. Uz predstavljanje nove pjesme u radijskom eteru i digitalnoj sferi, bend donosi i prateći videospot, koji potpisuje  zagrebački fotograf i redatelj Dinko Čvorić – Doringo, zaslužan i za videospot singla “Moja glava, moja pravila”.

A upravo su tim singlom članovi benda početkom proljeća započeli novo poglavlje, u kojem im se u ulozi pjevača pridružio talentirani Igor Drvenkar. Pjesma je doživjela odličan prihvat među publikom, kao i kod radijskih urednika, budući da se odmah po objavi našla na #1 HR Top 40 liste i dio je najemitiranijih domaćih pjesama u radijskom eteru već 14 tjedana.

Kako i sami ističu, bez svirke gube svoj smisao, stoga svoju energiju i srž djelovanja nastavljaju dijeliti upravo s mjesta gdje se najugodnije osjećaju – na pozornici, pred svojom publikom.

Organizator
Glavni sponzor
Sponzori