Nina Badrić

event 20.07.2023.

Dani piva Karlovac 2023.

Brojne uspjehe koji su se zaredali proteklih mjeseci Nina Badrić odlučila je proslaviti ljetnom turnejom u sklopu koje stiže i u Karlovac. Naime, njezin novi singl Nemoj koji je izvela s Petrom Grasom ruši sve rekorde slušanosti, a njezini brojni ljetni koncerti redom su rasprodani. Tako će dolazak u Karlovac biti savršeni vrhunac uspješne ljetne turneje.

Iza Nine je više od dva desetljeća impresivne karijere, brojni hitovi a neke od njih izvesti će i pred karlovačkom publikom.

Rekao si, Takvi kao ti, Dani i godine, Čarobno jutro,  samo su djelić njezinog impresivnog repertoara koji publiku ostavlja bez daha. 

Dosad je objavila sedam solističkíh albuma, mnogobrojne live albume, singlove i duete s eminentnim glazbenicima diljem regije, ali i svijeta. Nina je jedna od najtiražnijih hrvatskih glazbenica čiji albumi uvijek premašuju zlatne naklade. Dobitnica je osam nagrada Porin, ali i mnogih drugih. Autorica je većine svojih pjesama, a upravo sa svojom autorskom skladbom Nebo predstavila je Hrvatsku 2012. godine na natjecanju Eurosong u Bakuu u Azerbajdžanu.

Organizator
Glavni sponzor
Sponzori