Miach

event 19.07.2023.

Dani piva Karlovac 2023.

Miach se po prvi puta na hrvatskoj glazbenoj sceni pojavila krajem 2021. godine s R&B singlom “23 32” te je kasnije u svoju glazbu pomiješala i elemente Pop i Trap žanrova. Nakon prve pjesme uslijedio je singl “Budi Tu”, synth pop zvuka s kojim je mlada pjevačica privukla pozornost većeg broja ljudi te također dospjela i na radio postaje u cijeloj regiji. Izbacivši singl “Trnci”, Miach je još jednom pokazala svoju svestranost igrajući se sa dancehall zvukovima s uvijek prisutnim R&B melodijama. 

Svoj dosadašnji, najveći uspjeh je postigla sa singlom “NLO” koji je izašao u sklopu njenog prvog EP-a “Između Nas” u 9. mjesecu 2022. godine. Pjesma “NLO” u suradnji s Hiljsonom Mandelom je u manje od 24 sata završila na YouTube trendingu, a nakon izlaska se nekoliko tjedana nalazila na 6. mjestu na ljestvici HR Top 40 te je također bila nominirana i za Cesaricu za hit rujna. 

Miach je prvi put veliki stage osjetila na festivalu Lil’ Drito u Tvornici Kulture gdje je nastupala zajedno s raznim novim izvođačima. Nakon samo godine dana otkako je objavila svoj prvi singl, mlada pjevačica iza sebe ima već 7 pjesama te produkciju svih njenih dosadašnjih pjesama potpisuje Mihovil Šoštarić, bolje poznat pod imenom Lockroom.    

Organizator
Glavni sponzor
Sponzori