2021.

Ispratite ljeto u velikom stilu na Danima piva Karlovac

event 09.08.2021.

Osim u ponudi najdugovječnije pivske manifestacije u Hrvatskoj, posjetitelji Karlovca imaju priliku uživati i u brojnim znamenitostima.

Dani piva Karlovac najavljuju petodnevni spektakl na kojem će nastupiti 12 velikih imena hrvatske glazbene scene. Vojko V, TBF, Natali Dizdar, Massimo, Nipplepeople i Željko Bebek samo su neki od izvođača koji će dodatno obogatiti ovogodišnje izdanje tradicionalne pivske manifestacije. Osim vrhunskog glazbenog programa, posjetitelje očekuje izvrsno pivo te prilika da uživaju u ljepotama Karlovca, grada susreta.

Iz godine u godinu Dani piva Karlovac okupljaju ljubitelje piva i raznovrsnog glazbenog ukusa. Ove godine, od 27. do 31. kolovoza, Karlovac će 34. put u svojoj povijesti biti domaćin najvećeg pivskog festivala u Hrvatskoj. Upravo zahvaljujući ovoj manifestaciji grad se čvrsto pozicionirao na festivalskoj karti Hrvatske donoseći posjetiteljima dobru zabavu i kvalitetan glazbeni program nošen nezaboravnim izvedbama talentiranih domaćih izvođača.

Uz izvedbe nekih od najpoznatijih domaćih glazbenika, posjetitelji Dana piva bit će u prilici uživati i u vrhunskom pivu zahvaljujući kojem se Karlovac često naziva i gradom na pet rijeka – Kupi, Korani, Mrežnici, Dobri i onoj pivskoj. Prije više od šesnaest desetljeća Karlovac je pronašao svoje mjesto na europskoj karti pivskih gradova, a za zadržavanje na njoj zaslužna je Karlovačka pivovara, ujedno i jedna od pivovara s najdužom tradicijom. Između nje i grada Karlovca postoji više od stoljeća i pol duga veza koja posebno dolazi do izražaja za vrijeme Dana piva. I će ove godine na Danima piva svi posjetitelji moći uživati u hladnom Karlovačkom među svojima.

Sastavni dio festivala bit će i pivski kvizovi te aktivacije koji će dodatno unaprijediti ponudu Dana piva Karlovac. Osim u ponudi najdugovječnije pivske manifestacije u Hrvatskoj, posjetitelji Karlovca imaju priliku uživati i u brojnim znamenitostima, poput najstarijeg karlovačkog spomenika, Starog grada Dubovca, renesansnoj fortifikaciji Zvijezdi te brojnim drugim povijesno-kulturnim znamenitostima. Dani piva izvrsna su prilika svima da posjete Karlovac i uvjere se zašto ponosno nosi naziv grada susreta.

Organizator ovogodišnjih Dana piva je Grad Karlovac. Karlovačko je generalni sponzor Dana piva, a izvršni organizatori su Turistička zajednica grada Karlovca i trgovačko društvo Mladost d.o.o. Karlovac. Više informacija o programu manifestacije te novostima u ponudi možete pronaći na službenoj stranici festivala te na Facebook i Instagram profilima manifestacije.

Organizator
Glavni sponzor
Sponzori